ITCHY. A compliment, meaning cool, sick or nice.


Now that's itchy!

Itchy Copenhagen er stiftet i 2020 af dedikerede kommunikationsfolk, som har været rundt om blokken mere end én gang og prøvet lidt af hvert, som man siger. Vi har arbejdet for nogle af de største fisk og lært af de bedste – og de værste – kommunikationsstrategier i dansk erhvervsliv på vejen. Som ”endnu-ét-af-i-forvejen-mange” bureauer i København, med speciale i digital kommunikation, har vi en grundtro på, at vi ikke er som de andre.

Vi kender alle kommunikationsbranchens buzzwords og cowboytricks, og vi vil gerne arbejde lidt anderledes. Vi har ikke tænkt os at gøre tingene mere komplicerede, end de behøver at være. Vi har tænkt os at have et åbent og ærligt samarbejde og lave et stykke arbejde, som er til at forstå værdien af. Med lidt mindre varm luft og lidt mere fokus på resultater. Med lidt mindre PowerPoint og meget mere kreativitet.

I Itchy Copenhagen har vi givet hinanden håndslag på, at vi kun samarbejder med virksomheder, der ikke skal overbevises om, at vi vil dem deres bedste. Så længe I brænder for jeres virksomhed, så kan vi love jer for, at vi også gør det. Vi tager nemlig både vores kunder og os selv alvorligt.

Vi opfører os ordentligt og vi gør vores absolut bedste for, at jeres kommunikation kommer til at rykke sig i en positiv retning. Lad os opsætte målsætninger i fællesskab – og skabe nogle resultater, som vi kan være stolte af.